We willen u graag informeren over de COVID-19-situatie waarmee we allemaal worden geconfronteerd. We nemen alle nodige maatregelen en volgen strikt alle richtlijnen van de regering.  Om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers te garanderen en tegelijkertijd de continuïteit van ons bedrijf hebben we besloten vanaf 18 maart tijdelijk onze showrooms te sluiten.

Onze filialen (Amsterdam, Brussels en Vianen) zijn vanaf 18 maart gesloten

Onze webshop is wel 24/7 online. Je bestelling wordt in behandeling genomen en verstuurd.

We houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom bij de webshop van Giuliano Mode & Accessoires! Wij zijn een lederwaren groothandel met materialen van hoogwaardige kwaliteit en leveren alleen aan modegerelateerde erkende bedrijven. Bij ons vind je een groot aanbod aan handtassen, avondtassen, laptop-, reis- en aktetassen en verschillende kleding en accessoires. Giuliano heeft een ruime, eigen collectie en wordt ieder seizoen uitgebreid.    

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de musthaves van dit seizoen.

Naast onze online webshop kan je natuurlijk ook altijd langskomen in een van onze showrooms. Wil je toch liever een persoonlijk advies? Wij staan 5 dagen per week voor je klaar om je te adviseren met je keuze uit onze collectie. 

 

 

Onze merken