Groothandel in tassen en accessoires

Giuliano Fashion & Accessories is sinds 2003 een groothandel in tassen en accessoires. Als toonaangevende groothandel bieden wij een uitgebreid assortiment van zowel lederen als kunststof tassen, variërend van stijlvolle avondtassen tot praktische handtassen. In 2018 hebben wij onze expertise uitgebreid met een eigen kledinglijn, kenmerkend door haar kwaliteit en elegantie. Dankzij de b2b verkoop van clothing and accessories bestelt u eenvoudig uw items bij ons.

Benieuwd naar ons assortiment tassen en accessoires?

Tassen bekijkenAccessoires bekijken

Een groothandel in tassen en accessoires met een uitgebreid assortiment

We staan als groothandel in tassen en accessoires bekend om ons brede en steeds vernieuwende assortiment. Van seizoen tot seizoen vernieuwen wij onze collectie, waarin onder andere prachtige lederwaren een prominente plek innemen. Ons magazijn, met een indrukwekkende oppervlakte van 2800 m², stelt ons in staat een constante voorraad te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat wij onze items altijd snel kunnen leveren. Als groothandel in tassen in Nederland hebben we met trots vestigingen in Vianen en Amsterdam, en een magazijn in Breukelen. Ook hebben we een filiaal in Brussel waar u ons kunt vinden.

Maak uw account aan om onze producten te zien

Zoekt u een groothandel om kleding in te kopen? U bestelt eenvoudig uw items bij ons. Deze items kunt u na de aanschaf verkopen in uw webshop of fysieke winkel. Daarnaast zijn we ook een groothandel in tassen en accessoires, dus u vindt altijd wat voor uw collectie. Maak vandaag nog uw account aan om kleding en accessoires, maar ook tassen te kopen. Met een account kunt u ons volledige productaanbod bekijken, sneller het betalingsproces doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan, en uw bestellingen eenvoudig te beheren en volgen. Bij onze winkel vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak, met de zekerheid van kwaliteit.